Dioptrijska stakla

 

dioptrijska-stakla-za-svakodnevnu-upotrebu-beogradNudimo Veliki izbor stakala (plastika) i savet za najbolje rešenje u vašem konkretnom slučaju i zahtevu koji postavljate za vaše naočare i vaše oči.

Stakla su glavni deo naših naočara, kroz njih gledamo na svet oko sebe i ona moraju biti jako kvalitetna i da prate savremene tehnologije proizvodje. Kako tehnologija napreduje tako napreduje i proizvodnja stakala a samim tim i kvalitet vida koji dobijamo gledajući kroz njih.

Pa tako imamo razne slojeve koji se nanose na stakla koja poboljšavaju kako vid tako i olakšavaju korišćenje naočara.

Antirefleks je sloj koji poslednjih godina doživljava ogromnu ekspanziju u optici. Poboljšavaju se slojevi koji se nanose i povećavaju se slojevi pa tako imamo sada veliki izbor antirefleksa u ponudi, od osnovnog koji pruža jasniju sliku manju refleksiju i manje maglenje tj. brže odmagljivanje, ali mana mu je što se više prlja i teže čisti.

Do naj savremenijih sa najvećom UV zaštitom i blokerima za plavo ljubičasto svetlo koje je svuda oko nas u savremenom svetu modernih uredjaja, računara (tableta, mobilnih telefona i dr.) i slojevima protiv grebanja i slojeva za lako održavanje i kristalno prozirna lagana i po porebi veoma tanka estetski jako elegantna za nošenje….

Takođe ogromna ekspanzija je u korišćenju progresivnih stakala kod presbiopa kojima olakšavaju svakodnevne radne aktivnosti na kojima imate progresivan rast dioptrije od daljine do blizine, a sve to bez jasne odvojene crte kao sto je nekada bilo kod bifokalnih naočara. I mogućnost korišcenja srednje daljine za računar i svih ostalih distanci kako kod kuće, kancelarije tako i u automobilima (instrument tabla, koja je postala sve modernija sa mnogo opcija i zahtevnija sa potebom da se stalno koristi) a složićete se da je u sred vožnje jako nezgodno tražiti i stavljati naočare za čitanje da bi ste videli koliko na sat vozite koja je temperature, koliko je sati, koliko je goriva potrošeno i kuda da vozite po vašoj navigaciji.

dioptrijska-stakla-konjarnikI uz sve to još i imate transitions VII generacije (foto stakla siva i braon) kompletno ste opremljenj za sve uslove….

Pišite na Viber
062 85 84 999